Головна » 2019 » Травень » 8 » Громадські слухання
14:14
Громадські слухання

Громадські слухання

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті внесення змін щодо створення дочірнього підприємства ТОВ «Ігнатпіль Енерджі» , засновником якого є ТОВ «РЕГІОНАЛЬНІ ЕНЕРГЕТИЧНІ СИСТЕМИ» яке здійснило детальний план території земельної ділянки, розташованої за адресою: с. Павлюківка Овруцького району Житомирської області з метою будівництва сонячної електростанції.

З документами щодо створення дочірнього підприємства ТОВ «Ігнатпіль Енерджі» можна ознайомитись за адресою: Житомирська область, Овруцький район, с. Ігнатпіль, в приміщенні Ігнатпільської сільської ради (довідки за тел.(04148) 75-2-58) протягом одного місяця з дня публікації оголошення про проведення громадських слухань. Строк ознайомлення – 1 місяць. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення.

Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів: Громадські обговорення будуть здійснюватись 22.10.2018р., з 10-00 до 18-00, за адресою: Житомирська область, Овруцький район, с. Павлюківка, вул. Житомирська, 70 в приміщенні клубу. Пропозиції до проектів містобудівної документації, у відповідності до чинного законодавства України, мають право подавати: Повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; Юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; Власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях; Представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; Народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад. Пропозиції, подані особами, не визначеними чинним законодавством України, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду. Відповідно до ч.6 ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (3038- 17), пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, особистого підпису і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

Переглядів: 342 | Додав: Інфо_Ігнатпіль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar